Відкриття класу безпеки

2024-02-18

Створення безпечного освітнього середовища є одним із головних пріоритетів держави в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні. А формування у дітей культури безпечної поведінки – це одне з основних завдань збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу.

Сьогодні в ОЗО «Красилівський академічний ліцей» за участі провідних інспекторів Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України в Київській області Богдани Штики та Оксани Щетини, начальника частини 8 ДПРЧ 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Київській області Володимира Головатого, фахівця сектору ЗЗ з ПНС у Білоцерківському районі УЗД ГУ ДСНС України в Київській області Тараса Заворотнього, головного спеціаліста Ставищенської селищної ради Олександра Стеценка, представників поліції Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області Давида Паніна та Володимира Савчука відкрито клас безпеки, на базі якого учні вивчатимуть правила безпечного життя.

У новому освітньому просторі облаштовано осередки пожежної й мінної безпеки, безпеки життєдіяльності та домедичної допомоги, психологічного розвантаження та ігрової діяльності. Є також локація для перегляду відеоуроків та презентацій, зручні меблі та різноманітний наочний матеріал: буклети, листівки, плакати, тематичні розмальовки, творчі завдання тощо.

Перший урок з пожежної, мінної, домедичної безпеки, правил дорожнього руху провели фахівці, які прибули на відкриття класу. Море емоцій отримали учні під час практичного заняття, проведеного рятувальниками, з використанням спеціально обладнаних автомобілів.

Клас безпеки допоможе кожному зберегти життя і здоров’я, навчить виживати в екстремальних умовах.

Безмежно дякуємо усім, хто долучився до створення та відкриття класу безпеки.

Кiлькiсть переглядiв: 13

Коментарi